Voor alle soorten daken kunt u terecht bij RVA dakbedekking. Dus ook voor bitumen daken. In heel Nederland zien we vaak dat platte daken voorzien zijn van bitumen dakbedekking. Tijdens de productie ontstaan bitumen van ruwe olie waardoor bitumen eigenschappen heeft die zeer geschikt zijn voor dakbedekking.

Bitumen dakbedekking: reparatie, renoveren of vervangen?

Wij bekijken graag door middel van een (gratis) dakinspectie hoe uw bitumen dak ervoor staat. Door middel van deze inspectie brengen wij de staat van uw dak in kaart. We nemen u mee in de best mogelijke oplossing voor uw dak die past bij uw dak en budget. Is het meest gunstige geval gaan wij altijd voor dakreparatie of dakrenovatie. Mocht het dak in zo’n slechte staat zijn dat repareren of renoveren niet meer mogelijk is, zullen wij dat transparant met u bespreken. Repareren, verbeteren én de levensduur van uw daken verlengen is onze missie.

Welke voordelen heeft bitumen dakbedekking?

Bitumen dakbedekking heeft een aantal voordelen waardoor het een goede keuze is voor platte daken én licht hellende daken. De belangrijkste voordelen sommen we voor u op:

Dit zijn nog niet eens alle voordelen. Wilt u eens sparren over bitumen dakbedekking? Neem dan vooral contact met ons op. We bespreken graag met u de voordelen. Contact opnemen kan zowel per telefoon als mail en ons contactformulier via onze website.

Bitumen dakbedekking aanbrengen

Door onze jarenlange ervaring met het aanbrengen van bitumen dakbedekking, kunnen wij elk project met precisie en vakmanschap uitvoeren. Ons proces bestaat uit verschillende stappen om ervoor te zorgen dat uw dak er niet alleen mooi uitziet maar ook minimaal 30 jaar lang meegaat!

De eerste stap is het om het dak grondig schoon te maken en voor te bereiden. Oude dakbedekking, puin en vuil verwijderen we om een gladde en schone basis neer te zetten voor de nieuwe bitumen.

Vervolgens starten we met het aanbrengen van de onderlaag van bitumen, die als basis dient voor de definitieve dakbedekking. Deze onderlaag zorgt voor extra bescherming en maakt het oppervlak geschikt voor het hechten van de bovenlaag. Daarna rollen we de bitumen dakbanen zorgvuldi guit en verhitten we deze met een brander om ze goed te laten hechten aan het dakoppervlak. Dit zorgt voor een naadloze afdichting en maximale waterdichtheid. Zo kunnen we daklekkages in de toekomst voorkomen. Nadat de bitumen dakbedekking is aangebracht, voeren we een grondige inspecit uit om er zeker van te zijn dat alle naden goed zijn afgedicht en dat er geen zwakke plekken zijn. Indien nodig voeren we extra afwerkwerkzaamheden uit voor hét perfecte resultaat.

Ook na de installatie van uw bitumen daken staan we voor u klaar. We bieden dakonderhoud aan om uw bitumen dak in optimale staat te houden en problemen in een vroeg stadium te detecteren en te verhelpen.

Bitumen dakbedekking prijs per m2

Waarom kiezen voor RVA dakbedekking voor uw bitumen daken?

Onze expertise, oog voor detail en klantgerichte aanpak maken ons de ideale partner voor uw dakproject. Of het nu gaat om een nieuw dak of renovatie, bij RVA Dakbedekking kunt u rekenen op een hoogwaardige uitvoering en een dak dat bestand is tegen de tand des tijds.